Jutawan Muda...?

on Oct 15, 2011
Dakwaan pemberian projek sekitar RM250 juta membabitkan suami dan anak seorang menteri kabinet yang menemui kegagalan berbangkit lagi dalam parlimen. 

Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata, ia antara program yang diumumkan perdana menteri dalam Rancangan Malaysia atau belanjawan, tetapi tidak membawa sebarang hasil.
 

"Izinkan saya untuk memberikan beberapa contoh kegagalan tersebut: Projek ternakan feedlot yang menelan belanja sekitar RM250 juta yang membabitkan suami dan anak seorang menteri di dalam kabinet perdana menteri," katanya.
 

Anwar berkata, soalan itu sudah dibangkitkannya sejak tahun lepas tetapi tidak pernah dijawab oleh perdana menteri mahupun menteri yang bertanggungjawab.
 

Sedangkan, tambahnya, jumlah peruntukan itu sama dengan potongan subsidi gula yang ditanggung rakyat. 


Komen

1.   inilah caranya melayu umno bina kekayaan...semua taruh nama anak...kita yg belajar tinggi dan berjanggut ni sampai sekarang tak jadi2 jutawan. Ini ...anak muda yang kulup pun belum bersih dah jadi jutawan.haprak punya ketuanan melayu!!!aku tak halalkan dunia akhirat duit ini menjadi darah daging lu orang seisi keluarga!!!


2...itu pun masih ramai united malays no otak yang terus bangang sampai ke mampos....nasib kau la labu!!!!!!
Sumber


Photobucket

0 comments:

Followers

pop up text

Blog Archive

Top Ranking Pro PR

My Blog List