Ramalan Dr M akan salah lagi

on Sep 20, 2012





Betulkah pandangan Dr Mahathir yang BN akan menang tipis dalam PRU yang akan datang? Ada yang bertanya samada ramalan ramai yang UMNO akan tumbang ada kebenarannya. Dr Mahathir meramalkan kemenangan untuk BN, tetapi kemenangan yang tipis. Dr Mahathir juga mengakui yang BN akan menjadi kerajaan yang lemah dan akan menghadapi masalah ‘defection’ selepas pilihanraya dan sebagainya. Mahathir meramalkan yang BN akan mendapat majoriti 2/3 jika BN menghadapi PRU kali ini dengan lebih kuat dan melakukan pemilihan calon dengan tepat.

Keupayaan Dr Mahathir untuk menelaah keputusan PRU itu menjadi persoalan kepada yang berfikir. Dalam pada UMNO menghadapi masalah yang besar sekarang, mana mungkin UMNO itu akan mendapat kemenangan majoriti 2/3 di Dewan Parlimen? Walau bagaimana pun sesiapa sahaja termasuk Dr Mahathir sendiri berhak untuk meramalkan keputusan PRU itu nanti, kerana pilihanraya itu pun belum diadakan lagi.

Pihak lain pula ramai yang meramalkan Pakatan Rakyat (PR) akan menang ‘hands down’ dan akan melakukan perubahan besar kepada lanskap politik buat pertama kali dalam sejarah kemerdekaan negara kita. Dr Mahathir berkata yang Pakatan Rakyat ini hanya sekumpulan manusia yang berpakat-pakat untuk melakukan kejahatan. Tetapi semua pakata-pakat yang beliau lakukan sekarang terbukti sebagai pakat-pakat jahat untuk kepentingan segelintiran pemimpin dan kroni-kroni mereka sahaja.

Salah satu dari dua ramalan itu akan menjadi kenyataan: samada yang mengatakan BN akan kalah atau pun pihak yang mengatakan BN akan kekal memenangi PRU itu nanti. Tetapi apa yang hendak saya nyatakan di sini ialah, tidak semua ramalan Dr M itu menjadi kenyataan. Ramai yang berkata Dr Mahathir hanya berkata-kata dengan apa yang beliau hendak dengar sahaja.

Pada tahun 1985 dahulu beliau meramalkan yang PBS (Parti Bersatu Sabah) yang baru sahaja wujud tidak akan berjaya mengalahkan parti Berjaya dan kerajaan yang dipimpin oleh Harris Salleh di Sabah. Dr Mahathir mempunyai keyakinan seratus peratus yang Berjaya akan dapat mengekalkan mandat dalam pilihanraya negeri pada tahun itu kerana PBS adalah parti baru dan tidak mungkin berjaya.

Dr Mahathir begitu berkeyakinan yang Berjaya akan berjaya dan beliau terus memberikan sokongan terbuka kepada Berjaya untuk mengekalkan kuasa di Sabah. Dr Mahathir dalam ucapan beliau di Sabah dalam kempen pilihanraya itu telah berucap dengan penuh keyakinan dan beliau berjanji yang beliau akan berenang atau tenggelam bersama Berjaya.

Akhirnya Berjaya telah tumpas dengan teruknya sehinggakan Harris Salleh sendiri telah kalah di kawasannya sendiri, di Tenom. Tetapi Dr Mahathir berubah pendirian dan tidak mahu tenggelam bersama Berjaya seperti yang beliau janjikan semasa kempen pilihanraya itu. Dr Mahathir sedar yang beliau telah tersalah membuat ramalan terhadap keputusan pilihanraya negeri itu. Dr Mahathir terus berenang dan membiarkan sahaja Harris Salleh tenggelam sendirian.

Sesungguhnya tidak mustahil jika UMNO mengalami keadaan seperti yang dialami oleh Berjaya. Apabila rakyat mahukan perubahan, keadaan itu akan wujud dengan sekelip mata sahaja.

Rakyat akan menolak dan meruntuhkan parti yang telah terlalu lama menjadi ‘sanctuary’ kepada semua pemimpin-pemimpin dan kroni-kroni yang rakus selama ini.

Rasanya Dr Mahathir akan tersalah ramal lagi kali ini...




ASPAN ALIAS


Photobucket

Rahsia Tersembunyi Pada Alamat Web Blogspot

on




Assalamualaikum...
Saya telah mendapat info dari blogger lain... berkenaan alamt blog yg dimanipulasi...bagaimana mereka/yahudi manipulasi alamat blog kita?

buka link blog dibawah...(alamat blog ini)

http://khalifahalhidayah.blogspot.com

buka 1 lagi browser lain dan buka pula link dibawah

http://khalifahalhidayah.blogpot.com 
  
apa bezanya? huruf "s" pada perkataan blogspot dibuang...dan anda akan terkejut kerana ia akan membawa anda kepada website "Mega Site of Bible Studies"....


Ya...alamat blog kita sama dengan alamat kajian bible.... cubalah alamat blog yg lain, buangkan sahaja huruf "s" pada perkataan blogspot...ia akan membawa kita kepada website bible yg sama...pelik kan? bagaimana mereka lakukan?

siapa yg pernah guna IP Locator? cuba ketahui dimana alamat blog anda di "host"kan...
caranya:

  1.  - pergi ke start>run
  2. - taip dan tekan
  3. - taipkan (letakla alamat blog anda)
maka akan keluarlah begini:


ambil ip no yg tertera, iaitu: 209.85.175.132
seterusnya buka website ip locator http://smart-ip.net (ini adalah salah satu dari banyak lagi web yg boleh locate nombor ip).

lepas tu masukkan nombor ip pada kotak nombor ip yg disediakan...biasanya dia akan terus detect ip no komputer yg sedang anda gunakan seperti rajah dibawah...



tekan "enter" atau butang "locate"
inilah keputusannya:

keputusan menunjukkan file hosting blog kita terletak di Amerika...
sekarang cuba pula ping alamat blog yg telah dibuang "s" pada perkataan blogspot....
anda akan dapati keputusan yg pelik iaitu:


ya...request "timeout" ... 100% lost...
cuba pulak ambil nombor ip tersebut dan letak pada website ip locator tadi...
dapat pulak lokasi hosting tu...di Amerika juga...walaupon kita ping, semua lost (failed), tapi kita dapat kesan lokasi...



erm...misteri sungguh...apakah ini juga merupakan 1 lagi perangkap yahudi? apakah ini juga salah satu perancangan rapi oleh mereka.

mungkin hanya pakar2 IT, hackers, penggodam sahaja yg tahu bagaimana mereka buat... tapi segala perancangan mereka, tetap tidak akan dapat melawan perancangan dari Allah SWT..
wallahua'alam...
==========
Sesiapa yg nak share, sila sebarkan, tidak perlu minta izin.Ilmu ini datangnya dari Allah, untuk setiap manusia...

sumber http://khalifahalhidayah.blogspot.com/2012/05/rahsia-tersembunyi-pada-alamat-web.html

Photobucket

LELAKI TERKAYA DI MALAYSIA...RM64 BILION

on




Laporan menggemparkan yang dikeluarkan oleh NGO berpangkalan di Switzerland Bruno Manser Fund (BMF) menganggarkan aset keluarga Ketua Menteri Sarawak Tan Sri Abdul Taib Mahmud sebanyak AS$21 bilion (RM64 bilion).

Kekayaan Taib sahaja dianggarkan sebanyak AS$15 bilion (RM46 bilion), sekali gus menjadikannya lelaki terkaya di Malaysia, mengatasi hartawan Robert Kuok dengan AS$12.5 bilion.

Laporan berjudul “The Taib Timber Mafia: Facts and Figures on Politically Exposed Persons from Sarawak, Malaysia” dikeluarkan di Brussels hari ini ketika Menteri Perusahaan Perladangan Dan Komoditi Tan Sri Bernard Dompok melawat Suruhanjaya Eropah.

Ia laporan pertama mengupas secara terperinci aktiviti perniagaan dan kekayaan peribadi 20 anggota keluarga Taib di Malaysia, Australia, Kanada, Hong Kong, United Kingdom, Amerika Syarikat dan lain-lain negara.


azlan















































Photobucket

Mahathir dan Innocence of Muslims apa bezanya?

on




http://2.bp.blogspot.com/_2F9nTcAJr7c/TJ4boldrwtI/AAAAAAAARao/vsZgczvejYI/s400/mahathir+hina+rasulullah+saw+(1).jpg

Ketika ini umat Islam seluruh dunia sedang bangkit melakukan pelbagai bantahan terhadap sebuah filem, Innocence of Muslims yang jelas menghina Islam dan Nabi Muhammad SAW. Di Libya, tunjuk perasaan yang berlaku telah menyebabkan empat diplomat Amerika termasuk dutanya ke Libya, telah terbunuh.

Di negara kita, kebangkitan umat Islam terhadap penghinaan itu juga berlaku di mana-mana. Selain bantahan melalui tunjuk perasaan di beberapa masjid, khutbah-khutbah Jumaat juga turut menyampaikan mesej yang sama. Media pro kerajaan dan pro pembangkang turut bertindak sama. Semua parti politik dan pemimpin utamanya juga mengutuk perbuatan menghina agama Islam serta keperibadian Rasulullah itu.
 

Dalam masa yang sama Pemuda UMNO dan Pemuda Pas, dua buah parti politi Melayu dan Islam terbesar di Malaysia turut bergabung tenaga mengadakan tunjuk perasaan pada Jumaat ini sebagai luahan perasaan mengutuk perbuatan menerbitkan filem yang jelas menghina Islam sehingga mencetuskan pelbagai rusuhan di seluruh dunia itu.
 

Semua tunjuk perasaan dan kebangkitan umat Islam kini adalah mesej jelas bahawa umat Islam tidak rela dipermain dan dihina sesuka hati oleh pihak lain.
 

Bagaimanapun di sebalik kebangkitan umat Islam sedang membara jiwanya kini, tiba-tiba Pengerusi DAP Perak, Ngeh Koo Ham dalam laman twitternya telah mengeluarkan komen yang dianggap tidak sensitif terhadap kebangkitan umat Islam sekarang.
 

Beliau mempersoalkan niat diadakan tunjuk perasaan itu sama ada untuk kepentingan umum atau politik peribadi sambil mengajukan persoalan apakah umat Islam sanggup membuang masa dan tenaga yang begitu banyak untuk tujuan itu.
 

Komen itu telah menyebabkan Ahli Parlimen Beruas itu dikecam oeh pelbagai pihak. Pemimpin UMNO dan kerajaan mengambil kesempatan atas isu ini menyerang DAP serta mengaitkannya dengan pendirian Pas. Media UMNO dan blogger pro kerajaan turut tidak henti-henti menyerang beliau sambil menimbulkan kemungkinan beliau bakal menerima nasib seperti duta Amerika ke Libya iaitu diserang sehingga mengakibatkan kematian.
 

Jika diteliti komen Ngeh itu, tiada apa-apa yang pelik sebenarnya. Beliau sekadar menyuarakan pandangannya terhadap situasi yang sedang berlaku tetapi langsung tidak menghina Islam dan Nabi Muhammad. Pandangannya ini lebih bersifat peribadi dan kurang memahami sensitiviti Islam sehingga menyebabkannya tidak sensitif terhadap perasaan umat Islam itu sendiri.
 

Sebenarnya tiada ada yang perlu dirisaukan dengan komen Pengerusi DAP Perak itu. Beliau tidak menghina apa-apa yang berkaitan Islam. Beliau cuma tidak sensitif dan sebagai seorang bukan Islam, perbuatan beliau itu boleh dimaafkan. Cuma beliau perlu lebih diberi kefahaman tentang Islam dan perasaan umat Islam itu sendiri serta tidak lagi mengulanginya di masa depan.
 

Kenyataan Ngeh itu amat kencil jika dibandingkan dengan apa yang pernah dilakukan oleh Tun Mahathir suatu ketika dahulu. Ketika menjadi PM, beliau pernah mengeluarkan beberapa komen yang amat jelas menghina Islam dan keperibadian Rasulullah. Tetapi oleh kerana ketika itu beliau begitu berkuasa, semua pihak berdiam diri termasuk pemimpin dalam UMNO yang berpendidikan agama.
 

Mahathir pernah mengecam hukum hudud dengan menyifatkan hukum potong tangan akan menyebabkan orang Islam dipandang hina oleh agama lain kerana hukum itu mengakibatkan ramai yang kudung tangannya.
 

Beliau juga pernah menganggap amalan menyimpan janggut bukan sebahagian Sunnah Rasulullah dan menyifatkan ianya menjadi amalan ketika dahulu hanyalah kerana ketika itu belum dicipta alat pencukur atau Gilette.
 

Mahathir juga pernah menyindir amalan pemakaian jubah dengan mengatakan ia sebenarnya bertujuan untuk mengekang nafsu syahwat bangsa Arab yang dianggapnya mempunyai nafsu seks yang besar.
 

Cuba kita bandingkan, komen Mahathir atau Ngeh yang lebih menghina Islam dan Rasulullah!
 

Jika Ngeh mengeluarkan komen sedemikian sebagai seorang yang bukan beragama Islam, tetapi Mahathir berbuat demikian atas kapasitinya sebagai seorang Islam. Lebih dari itu, ketika itu beliau juga menjadi Perdana Menteri yang tentunya komen beliau itu menimbulkan kesan kepada orangramai.
 

Dalam hal ini tentunya perbuatan Mahathir lebih menghina berbanding komen yang dibuat oleh Ngeh itu.
 

Sebelum pemimpin-pemimpin UMNO dan media pro kerajaan mengecam perbuataan Pengerusi DAP Perak ini dengan lebih lanjut, ada baik mereka juga bertanya kepada Mahathir sama ada beliau masih berpegang kepada kenyataan-kenyataannya yang menghina itu atau beliau kini sudah insaf dan ingin memohon maaf atas keterlanjurannya itu.
 

Meskipun Mahathir turut mengutuk penerbitan filem Innocence of Muslims ini tetapi komennya hanyalah secara umum sahaja iaitu dengan mengatakan kebebasan bersuara tidak seharuslah disamakan dengan kebebasan menghina orang lain.
 

Yang jelasnya, sehingga kini Mahathir masih statik dengan pegangannya berhubung hukum potong tangan, amalan menyimpan janggut oleh Rasulullah serta pemakaian jubah. Tidak pernah terdengar beliau menarik balik atau memohon maaf berkenaan dengannya.
 

Kepada pemimpin UMNO, pemimpin kerajaan, media, blogger dan umat Islam seluruhnya, dalam suasana kebangkitan Islam yang begitu dirasai kini, ada baiknya jika mempunyai kesempatan, mereka turut bertanyakan kepada Mahathir tentang penghinaan kepada Islam dan Nabi Muhammad yang pernah dilakukannya dahulu itu.
 

Tentunya kita ingin tahu sama ada pendiriannya sama atau sudah berubah sekarang ini.
 

Kiranya Mahathir terus kekal dengan pendiriannya yang menghina Islam dan Nabi Muhammad ini, elok rasanya selepas ini diadakan pula tunjuk perasaan besar-besaran di hadapan rumahnya di Mines Resort untuk membantah perbuatannya yang juga salah dan menghina itu.
 

Secara logiknya, Mahathir dan Innocence of Muslims tidak ada bezanya langsung.


sumber
Photobucket

Samseng UMNO diguna untuk menghalau penduduk kampung di Batu Maung!!

on






Kononnya dengan menghitamkan logo pada 'T' Shirt yang dipakai mereka, mereka berjaya mengaburi mata orang ramai bahawa mereka bukanlah pemuda UMNO.

Selain dari sifat bodoh yang sedia ada, kurang berhati-hati membuatkan terserlah jua siapa mereka yang digunakan untuk mengusir penduduk di Lot 781 dan Lot 776, GM 497 Mk 12, Daerah Barat Daya, Pulau Pinang.

Selain dari itu kehadiran seramai kira-kira 30 orang samseng itu turut disertai oleh Ketua Pemuda Umno Pulau Pinang Norman Zahalan dan Ketua Pemuda Umno Batu Maung Mahadhir Ismailjuga membuktikan bahawa mereka adalah samseng upahan UMNO.
Penduduk telah diusir oleh bekas ADUN (Umno) Taman Medan, Selangor yang memiliki tanah tersebut melalui transaksi yang meragukan.


artikel penuh
Photobucket

Sifu Pembangkang Adolf Hitler

on




Sehari dua ni Dr Mahathir semakin galak keluarkan kenyataan. Paling terkini berkenaan pendapat beliau bahawa jika Barisan Nasional kalah dalam PRU 13 nanti, negara akan berada dalam keadaan yang tidak menentu dan bahaya. Haha...terserlah begitu takutnya Mahathir sekarang kalau Anwar Ibrahim jadi Perdana Menteri., 

Tapi kali ini penulis tak mahu mengulas panjang hal Mahathir yang semakin gabra ni. Penulis  sangat tertarik dengan ucapan MB Pahang Adnan Yaacob dalam Dewan Undangan Negeri Pahang kelmarin yang menuduh pembangkang mengikut idola  Adolf Hitler dengan menabur fitnah berulang-ulang. Lama-lama orang akan percaya, katanya.

Sebenarnya semua orang tahu apa yang  Adsnan katakan itu sebenarnya tak lebih dari  'pecah' rahsia akan kelakuan UMNO BN selama  ini. 

Cuba  anda tengok siaran berita TV3  , Buletin Utama. Jika suatu isu berkaitan pembangkang, mereka  akan siarkan berulangkali dan berhari-hari hal yang sama. Begitu juga  dengan Utusan Malaysia. Mereka  akan siar, putar  semahu-mahunya setiap hari. Sampaikan semua orang dah tahu akan strategi mereka  ini. Rupanya mereka ini mengikut idola  'Hitler'.

Begitu juga  dengan pencacai UMNO yang terdiri dari bekas-bekas PKR  yang lompat parti. Mereka  akan 'putar' berhari-hari benda  yang sama supaya orang akan percaya.

Nampaknya UMNO BN ini dengan budaya fitnah sekan tidak dapat dipisahkan..



Photobucket

Ibu-Ibu Di Amerika Boleh Tidur Dengan Sesiapa Sahaja...:- Tun M

on


Dr M says American mothers are promiscuous in attack against US free speech

Tun Dr Mahathir Mohamad menyatakan hari ini bahawa ibu-ibu Amerika "tidur dengan sesiapa sahaja" apabila dia menyerang Amerika Syarikat kerana mempertahankan kebebasan bersuara.

Mantan perdana menteri Malaysia lantang berkata idea kebebasan bersuara sebagai sebahagian daripada hak asasi manusia adalah salah satu yang tidak boleh diterima dalam budaya Asia atau umat Islam di seluruh dunia.

Dr Mahathir , bagaimanapun dalam serangan terhadap Amerika Syarikat yang telah secara rasmi mengutuk filem itu.

"Ia akan kelihatan bahawa dunia liberal Barat percaya bahawa kebebasan bersuara adalah lesen untuk mengutuk dan menghina orang lain tanpa had. Saya fikir nilai Barat telah gila, "Dr Mahathir menulis dalam blognya hari ini.

"Bagaimana perasaan anda jika ada individu datang kepada anda dan memanggil anda 'anak haram, keturunan daripada hubungan seks antara ibu dengan beberapa lelaki yang bukan suami yang sah di sisi undang-undang'?"

"Amerika tidak akan merasa apa-apa kerana dalam masyarakat mereka ini adalah normal. Ibu-ibu mereka tidur dengan sesiapa sahaja, "kata veteran politik itu.

Amalan sedemikian akan dianggap sebagai norma dalam masyarakat Amerika, katanya, sambil menambah bahawa selain daripada ibu-ibu di Amerika, bapa juga berkelakuan cara yang sama.
"Ia adalah satu ungkapan kesamaan jantina," katanya.


sumber
Photobucket

Pemuda PAS Perak Berbincang Dengan Ngeh...?

on



Gambar kat sebelah ni aku jumpa dalam facebook page Raja Iskandar, Naib Ketua Pemuda PAS Pusat merangkap Timbalan Ketua Pemuda PAS Perak.

Tak pasti pulak apa yang depa sembangkan tapi dibawah gambat tu Raja Iskandar tulis:
Bersama rakan pemuda PAS Perak berbincang dgn Dato' Ngeh Noo Ham, Pengerusi Dap Perak tentang isu himpunan aman bantah hina Nabi SAW.

Dato' Ngeh bantah keras penghinaan terhadap Rasulullah SAW dan sangat kesal dgn Umno yang memutar belitkan kenyataan beliau. - Facebook.
Memang tak salah Pemuda PAS Perak pi jumpa Ngeh, malah satu tindakan yang cukup bagus mintak penjelasan terus dari mulut Ngeh daripada belasah tak tentu punca.

Cumanya aku harap Pemuda PAS Perak tak buat tindakan gila sampai ambil pendekatan jadi jurucakap untuk Ngeh pulak, sangat tak sesuai dari persepsi politik walaupun Ngeh kata kenyataan dia diputarbelit. Putarbelit kot mana aku pun taktau.

Bukan maksud aku Pemuda PAS Perak selalu buat tindakan gila tapi orang politik ni bukan boleh kira sangat, kadang-kadang ada jugak hari bangang depa.

Malaysiakini melaporkan:

Pengerusi DAP Perak Ngeh Koo Ham dikecam ekoran satu kenyataannya yang mempersoalkan rancangan Pemuda Umno untuk bergabung bersama Pemuda PAS bagi menyuarakan bantahan ke atas pengarah filem anti-Islam Innocence of Muslims.

Akhbar Berita Harian melaporkan, tiga laporan polis turut dibuat di Perak bagi menggesa kerajaan menyiasat Ngeh atas dakwaan "menghina Islam". - Mkini.
Sebelum ni Ngeh ada update status dalam twitter dia macam imej kat sebelah. Yang mushkilnya apa maksud dia bila dia tulis "Are muslims wasting too much time & energy on this?"

Pada aku satu kenyataan yang sangat tak perlu dan layak dikategorikan sebagai BANGANG.

Ataupun, mungkin betul andaian sahabat aku blogger ManjongMari yang tulis:
Satu lagi yang kita sedia maklum, DAP akan mengadakan EGM Tahunannya sedikit masa lagi, dengan apa situasi yang berlku, Ngeh mesti melakukan sesuatu isu yang berupaya dapat menarik perhatian ahli-ahli DAP yang extrime yang mana dengan ini dapat mengekalkan nya sebagai Pengerusi DAP Perak lagi.. - Manjongmari.
Dengar khabar anginnya dah semakin ramai ahli dan penyokong DAP yang mula meluat dengan Ngeh ni termasuk di kawasan dia sendiri Setiawan.


Sumber: http://cenangau.blogspot.com


Photobucket

Skandal Noh Omar

on



Maklumat yang akan didedahkan di bawah ini adalah bersumberkan dari para pegawai Kementerian Pertanian (MOA) dan Kementerian Kewangan (MOF) yang sudah tidak tertanggung lagi untuk menutup kepincangan yang dilakukan oleh Menteri Pertanian Datuk Noh Omar berhubung isu 'benih'...

Oleh Warga MOA

(Melibatkan– Noh Omar Menteri MOA, Dato’ Hashim KSU MOA dan Datin Naimah Pengarah IPB (Industri Padi Beras)


artikel penuh
Photobucket

Selepas Sepah Berpecah, Mamat Jauhkan Diri

on


alt



Sejak kumpulan Sepah disahkan berpecah, sikap Mamat menjadi tanda tanya kepada bekas dua ahlinya yang lain iaitu Jepp dan Shuib kerana dia kini semakin sukar dihubungi.

Jepp atau nama sebenarnya Mohd Nadzri Zainal Abidin berkata, dia sendiri tidak tahu punca mengapa rakannya itu bersikap sedemikian (menjauhkan diri) daripada mereka termasuklah tidak menjawab panggilan telefon.
"Entah sebab apa jadi begitu, saya kurang pasti tetapi jika orang lain telefon dia jawab, kalau kami telefon, dia tidak mahu mengangkat. Tapi kami dengan hati tulus masih lagi ingin berkawan dengannya.
"Tambahan pula saya dah berbelas tahun menjadi sahabat dengan Mamat. Kalau boleh tak mahulah perhubungan ini menjadi keruh," katanya.
Jep, Shuib dan Mamat yang berkawan rapat sejak kecil mempunyai hobi sama iaitu gemar dengan sukan motor lasak atau motor cross. Mereka yang dikenali sebagai 'Sepah' merupakan juara sukan tersebut di Johor Bahru.
Bagaimanapun tambah Jepp, dia mengambil hal itu secara positif dengan menganggap Mamat mungkin sibuk kerana pelbagai urusan kerja.
"Setakat ini kami tiada apa-apa isu. Malah sepanjang penggambaran filem Sepah The Movie pada tahun lalu, kami bersikap profesional walaupun pada awalnya tiada keserasian antara kami," ujarnya.
Ditanya adakah ketiga-tiga mereka akan kembali bersatu dalam kumpulan Sepah, kata Jepp, hal itu tidak mungkin akan berlaku memandangkan mereka telah membuat haluan sendiri.
"Rasanya lebih senang kami dengan haluan kerja masing-masing. Dan untuk memikirkan yang Sepah akan bersatu, itu tidak mungkin," katanya.



Photobucket

Followers

pop up text

Blog Archive

Top Ranking Pro PR

My Blog List