BLACKOUT 505 : SEORANG LAGI TUA KUTUK TAK SEDAR DIRI MENGELUARKAN SUARA BELIAU BEB... KAH KAH KAH !

on May 30, 2013


Gua sebelum ini rasanya belum pernah mengulas berkenaan BEKAS Naib Pengerusi DAP yang juga BEKAS Senator Tunku Abdul Aziz Ibrahim... sebab gua rasa cerita beliau hanyalah cerita yang bermula dari RASA TAK PUAS HATI beliau bila tidak DILANTIK semula sebagai Senator bagi wakil DAP... sudah sewajarnya nya beliau TIDAK DILANTIK bila KATA-KATA dan CAKAP-CAKAP sudah MENYERUPAI ISI PERUT SYAITAN YANG DIKENALI iaitu UMNO beb... kalau dicontohkan di dalam PAS ianya sebiji seperti Datuk Hasan Ali JATI yang dah DITENDANG tu ... kah kah kah !.

Namun dari sehari ke sehari gua nampak TINGKAH LAKU Bekas Senator ni bukan main lagi dan seperti BARUA UMNO... memang TAK ADA HAL lah beliau nak jadi BARUA siapa pun kerana itu adalah HAK INDIVIDU... cuma kalau beliau boleh menjadi BARUA UMNO didalam Usia beliau yang boleh dikatakan TUA KUTUK TAK SEDAR kenapa pulak RAKYAT yang menyatakan sesuatu perkara beliau suruh TANGKAP pulak beb... apa beliau INGAT beliau tu siapa beb... SUKA HATI MAK BAPAK beliau aje MENYURUH RAKYAT DITANGKAP...  kah kah kah !.

sumber SH

Cuba tanya kat beliau APAKAH beliau adalah BARUA UMNO ?... gua GERENTI beb secepat KILAT beliau akan MENAFIKAN dengan kata-kata Saya BUKAN BARUA UMNO... saya hanya MENYUARAKAN PANDANGAN yang BENAR... TIADA LAIN MELAINKAN YANG BENAR BELAKA... cuba gak lu DUDUK aje DIAM-DIAM sambil MENTEDARAH PENCEN SENATOR tu kan ke ELOK... JANGAN LAH nak BERSELINDUNG disebalik konon nya BEBAS namun HAKIKAT sebenar nya ialah BARUA UMNO Tunku oiii... kah kah kah !.

Jangan lah lu IKUT seorang lagi TUA KUTUK TAK SEDAR yang namanya Tun Mahathir (Tun Madey) tu... kalau beliau tu memang patut la berperangai sebegitu sebab dari MUDA... TUA dan dah nak MAMPOS pun tak sudah-sudah seperti SYAITAN YANG DIKENALI... ini tidak dah ELOK-ELOK lu tak kena MAKI HAMUN dari RAKYAT lu minta pula kena MAKI HAMUN dari RAKYAT... apa TELOR lu dah makin KEMBANG ke walaupun lu dah TUA Tunku... kalau dah begitu kenapa TAK BERTANDING aje dalam Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU!3) yang lepas... kah kah kah !.hemmmmm..... lu tahu tak tunku... lu kalau tak masuk dap gua rasa usahkan senator mungkin ketua cawangan pun lu tak kan merasa kalau dalam umno lu tahu tak tunku... orang seperti lu ni hanya berharga bila saja keluar daripada pembangkang... itu pun bukan untuk dijadikan pemimpin tapi dijadikan penchacai... kah kah kah... umporno perkasam jati... betul-betul meloyakan heeeee... 
 
A B U.
 
Mat Indera SiPejuang.

Photobucket

0 comments:

Followers

pop up text

Blog Archive

Top Ranking Pro PR

My Blog List