76 Cawangan UMNO Di Sepang Akan Dibubar...?

on Nov 12, 2013House PK: Hingga ke saat aku tulis artikel ini, Noh Omar terus membisu! Perkara ini sangat memalukan wei. Tolonglah wahai UMNO Pusat! Do something about it!

12 comments:

 1. UMNO PUSAT WAJIB BERGERAK PANTAS MENANGANI SEBARANG ISU YANG TIMBUL TIDAK KIRA SEBESAR MANAPUN ISUNYA. INI MENGGAMBARKAN RASA HORMAT UMNO PUSAT KEPADA AHLI DI AKAR UMBI. TANPA AKAR UMBI , TOKOH TOKOH DI PUSAT ITU SEBENARNYA TIDAK BERMAKNA APA APA .
  Reply
 2. Salam Saudara,
  Kadang kala saya berasa sangsi dengan slogan transformasi yang UMNO laungkan. Saya meneliti sikap, cara pemimpin UMNO bertindak. Banyak isu yang berkaitan UMNO tidak diberikan perhatian serius . Sedangkan sewaktu pemilihan nampaknya pemimpin UMNO begitu bersungguh sungguh. Saya bimbang ahli akan berasa bosan, tidak dihargai dan akhirnya hilang keyakinan terhadap UMNO
  Reply
 3. Alamatnya PRU14 nanti jauh panggang dari api le UMNO nak tawan balik Selagor. Kalau dah bercakaran tak henti2, petandanya UMNO akan bungkus terus ... sampai bila2 pun nak rampas Selangor dari PR hanya akan tinggal mimpi.
  Reply
 4. Ahli sepang dah bosan, dah berpuak puak pun.... pkr & pas kini cuba utk menarik golongan ni di sepang. Senyap la wahai umno pusat, kita tengok PRU14 nanti
  Reply
 5. Sumbangan 100 Juta Dolar Kerajaan Saudi Untuk PBB Untuk Memerangi Umat Islam

  Dalam satu kenyataan akhbar, Raja Saudi telah menyumbang sejumlah 100 juta dolar Amerika kepada PBB di bawah rancangan untuk memerangi keganasan. Ini merupakan salah satu bentuk pengkhianatan terbaru ke atas agama dan umat Islam yang dilakukan oleh kerajaan Saudi. Dana ini bukan sahaja haram untuk disumbangkan kerana ia diberikan kepada sebuah lembaga kuffar yang memperjuangkan ideologi kufur, bahkan dana ini jugalah yang akan digunakan oleh PBB untuk membunuh dan menindas umat Islam dalam senyap. Siapa yang tidak kenal dengan PBB yang hanya pandai bersandiwara dan bermanis mulut? Ia merupakan sebuah organisasi antarabangsa yang dijadikan sebagai alat untuk menghalalkan segala tindakan kejam yang dilakukan oleh Amerika dan sekutu-sekutunya ke atas negeri-negeri umat Islam.

  Agenda “war on terrorism” yang dilancarkan oleh Amerika selama ini adalah bermaksud “perang terhadap umat Islam”. Itulah definisi sebenar pengganas yang dimaksudkan oleh kaum kafir. Adakah kita telah lupa dengan kata-kata ancaman daripada bekas Presiden Amerika Syarikat, Bush yang menyatakan, “Either you are with us, or you are with the terrorists” (Sama ada kalian bersama kami, atau kalian bersama teroris). Kata-kata ini yang sememangnya memberi petanda yang jelas bahawa sesiapa yang tidak sejajar dengan Amerika, maka mereka itulah yang digelar sebagai pengganas. Sehingga kini, Kerajaan Saudi masih terus memberikan taat dan setianya kepada musuh Allah dan RasulNya untuk memerangi umat Islam. Padahal, seluruh tanah Arab termasuklah Arab Saudi adalah sebahagian daripada negeri umat Islam yang seharusnya memihak kepada Islam dan bukan kepada kaum kuffar.

  Ya Allah, bantulah umat Islam dan bebaskanlah negeri-negeri umat Islam ini dengan bantuan para Ahlun Nusrah yang ikhlas yang semata-mata mengharapkan keredhaanMu untuk menegakkan Daulah Khilafah Islamiyyah yang berdiri di atas jalan kenabian seperti yang dijanjikan.”

  Sumber: islamtoday.net
  Reply
 6. Tolong kuatkan umno. Bukan kucar kacirkan keadaan. Bukan tak boleh settle dalam. Mangkok gak kekadang HousePK ni
  Reply
  Replies
  1. Biasala...parpukari kan anjing...kalau tuan dia suruh salak dia salak la
  2. Blogger ni berbayar la.Mana cerita-cerita yang diarahkan untuk menjatuhkan orang lain atasa arahan tuan dia akan buat la.ngko ingat blogger Pro BN ni semua ikhlas ke.Banyak yang pukimak jer kejar rating bodoh+syok sendiri konon otai.Ingat ni burger otai ke.

   PtuiiiiHHH..!!!!
  3. Ko dengki apa Reentry dgn Parpu Gendut, kalu ko nak ko cari le sponsor untuk bayar ko buat posting kat ko punya blog. Cari cerita sensasi sikit bagi ada rating ... ini blog cikai sorang diri mcm nak mampus jer, posting pun mcm tahi palat ...
 7. Woi parpu...kau tau la nasib kau lps ni skali ngn kwn baik ko MIK
  Reply
 8. Kau g keje kedai mamak lg bagus la parpu dari pecah belahkan umno
  Reply
 9. Ajak hasan ali join umno..insyallah slngor dpt smule umno..hasan ali ada tokoh MB n bsfat tegas..
  Reply
http://parpukari.blogspot.com/2013/11/siapa-punya-kerja-main-ugut-ugut-76.html
Photobucket

0 comments:

Followers

pop up text

Blog Archive

Top Ranking Pro PR

My Blog List