UMNO Sedang Merancang Penipuan Undi...?

on Apr 26, 2013

Best Blogger Tips


Bermula pada 25 haribulan 4 sehinga 4 haribulan . sebanyak 5buah pesawat  akan mengankut pengundi  hantu hasil projek IC Sabah untuk mengundi di Selangor bagi tujuan merampas Selangor. 

Percayalah. jika anda bertanya pihak berkenaan.. mereka akan jawab bahasa standart " itu orang semenanjung kerja di Sabah yang akan balik mengundi nanti" .. 

Cuba fikir.. mereka muka pendatang asing.. bercakap melayu tungang langang tiba2 di sponsor terbang FREE untuk mengundi dan jika ditanya.. kamu tinggal di mana.. sure tak der yang boleh jawab!!

Mereka semua ni akan mendarat di Subang airport... dan bas bas akan menanti mereka ni kemudia diletakkan ke hotel2 atau chalet2 sebelum dikerah turun mengundi ke parlimen2..dan dun2 yang ditarget untuk menang.

Namun begitu,perkhabaran yang lain menunjukkan Johor Bharu juga bakal tumbang atas sebabkan penolakan rakyat terhadap BN.. Maka kerjasama Air Asia dipanggil bagi mengankut pengundi dari Sabah ke Johor pula.. inilah skrip yang sedang dirancang oleh parti Umno yang dominan dalam BN dan sangat takut jika kalah dalam PRU 13 nanti.

Pening jugak umno nak pikir.. dahlah Sabah pon PANAS.. dok angkut2 pengundi,silap2 Sabah hilang.. begitulah dilema mereka siap bertekak pasal agihan nih.. Mana nak kaver Sabah.. mana nak rampas selangor.. mana nak pertahankan Johor ya dak?

Antara fakta yang gua dapat pintas melalui satelit puaka .. pesawat khas ini telah disewa khas oleh Mr XXXXX dan semua pembayaran ditaja oleh beliau. Antara sebab beliau merelakan buat tajaan ini kerana.. jika BN kalah.. maka bisnesnya pasti terkubur.. Semua skandal pasti dibongkar.. Jadi untuk menyelamatkan diri dan pemimpin umno dari kalah.. maka mereka kini salaing bantu membantu.

Berikut adalah sedikit jadual penerbangan yang BOCOR untuk tatapan korang.. gua tak boleh bocorkan semua.. kang nanti anti klimax plak .. heheh yang lain2 tu biar gua dedah sikit sikitlah ya..


Mana gua dapat jangan tanya gua.. ni part 1.. mana leh dedah semua ya dak? kalu depa kata gua ni tipu.. nanti part 2 gua lepas sikit lagi bukti... he he he..

 

Zul Nordin 110% yakin penuh BN akan rampas Selangor. Apa hujah beliau kata tu untuk kata dia boleh menang jika bukan dia tahu pengundi hantu dari luar akan dibawa masuk?

Ini semua kerja JAHAT umno BN.. Sama sama kita jaga negara dari diperintah penyamun BN... Biar RAKYAT Malaysia yang memilih pemerintah.. bukan mereka yang diupah dan mengundi BN bagi memenangkan BN dengan cara TIPU !!!SUMBER DARI SINI

Photobucket

0 comments:

Followers

pop up text

Blog Archive

Top Ranking Pro PR

My Blog List