SIAPA BELA MAT BANGLA...?

on May 4, 2013
Matlamat utama gua dalam entry kali ini ialah untuk mengingatkan semua kepada kemungkaran yang bangla lakukan di negara kita. 

Pada Tahun 1997 sekumpulan 4 hingga 5 orang bangla telah merogol seorang gadis melayu di meru klang sehingga putus puting buah dadanya dan meninggal dunia, Pada tahun berikutnya bangla telah merogol seorang pelajar UITM .Kepada melayu yang merelakan kemasukan bangla ke negara ini atas dasar parti politik, harus berfikir semula. Bangla bukanlah satu bangsdalam tandas Kompleks PKNS Shah Alam menyebabkan ratusan pelajar UITM mengamuk memburu bangla di sekitar Shah Alam.

Dan yang paling mengharukan ialah pergaduhan besar-besaran antara melayu Johor dengan Bangla kerana bangla telah mencabul seorang anak gadis melayu... tahun berapa gua tak ingat. Mereka mengaku Islam tetapi mereka minum arak di tempat terbuika di Shah Alam. 

Melayu wajib melawan mereka dengan memberi undi kepada Pakatan Rakyat. Bangla memalukan Islam. Kalau ada peluang kita hantar mereka pulang atau kurung di penjara.

Lihat siapa import bangla ke negara kita. Nak tanya brader-brader askar dan polis... Tak bengang ke tengok bangla naik kapalterbang dan dikhabarnya dapat duit RM3k cash!! BR1M pula rakyat Malaysia dapat RM500 X 2 sahaja... 

Najib bela rakyat????? wakaka.. ... fikir semula bro Najib bela siapa?
sumber video JKK fan club
sumber SINI

Mahukah anda mendengar berita gadis-gadis kita menjadi mangsa nafsu serakah Bangla?
Hindari bangla dalam hidup kita. Nyahkan bangla!!!!!!

SATU UNDI UNTUK BN BERMAKNA SOKONG BANGLA ROGOL WANITA MELAYU

adios


http://www.wasukalu.com

Photobucket

0 comments:

Followers

pop up text

Blog Archive

Top Ranking Pro PR

My Blog List