Serba Tak Menjadi Di Perak, Muhyiddin Pula Turun Selepas Najib Tewas...

on Feb 9, 2012Betul ke Perak akan jatuh ke tangan BN,atau Perak akan jatuh ke tangan Pakatan Rakyat..begitulah persoalan yang kini semakin hangat diperkatakan oleh warga Perak.

Kalau tanya puak Umno,mereka akan kata BN ada senjata untuk pertahankan perak,samada senjata halal atau haram itu lain cerita,sebab Umno perintah Perak memang secara Haram Jadah.

Namun apabila ditanya kepada kaum India dan Cina,80% mengatakan BN pasti terlungkup kali ini...Dan ketakutan ini telah pun digambarkan oleh pimpinan mereka apabila acapkali turun ke Perak.Baru lagi Pak Najib turun ke Taiping dan Manjung/Lumut kini beliau akan datang lagi pada 18 Feb 2012 di RTC Gopeng.

Dan yang lebih Terkini..Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin akan melakukan lawatan kerja sehari ke Perak pada Sabtu ini dan dijadual bertemu warga pendidik, pemimpin masyarakat dan rakyat.

Menurut kenyataan E-Press Jabatan Penerangan negeri pada Khamis, beliau dijadual mengadakan pertemuan tertutup dengan semua anggota Badan Perhubungan Umno Perak dan Badan Perhubungan Barisan Nasional (BN) negeri di Bangunan Umno pada sebelah pagi.

Muhyiddin yang juga Menteri Pelajaran kemudian dijadual berdailog dengan Guru Mentor negeri Perak pada majlis di sebuah hotel di sini.

Pada sebelah petang pula, Timbalan Perdana Menteri akan bersama-sama dengan rakyat di Padang Sekolah Kebangsaan Kampung Bahagia di Teluk Intan.

Sementara itu, isteri beliau Puan Sri Noorainee Abdul Rahman yang mempunyai jadual berasingan akan menghadiri sambutan Tahun Baru Cina bersama-sama Persatuan Ibu Tunggal Cina Perak di kediaman rasmi Menteri Besar.

Beliau kemudiannya akan melawat wad wanita dan kanak-kanak Hospital Raja Permaisuri Bainun di sini.Photobucket

0 comments:

Followers

pop up text

Blog Archive

Top Ranking Pro PR

My Blog List