Celaka Punya Presiden Sex

on Dec 4, 2011Dr Chua (gambar) berkata sistem perundangan itu tidak adil kepada semua pihak khususnya ke atas kaum wanita selain mengenakan hukuman-hukuman kejam yang jelas bercanggah dengan konvensyen antarabangsa.


“Apabila rekod hak asasi kita tidak baik dan hukuman pula dianggap sebagai kejam, kedudukan global Malaysia akan merosot.

Ni la kenyataan paling sial dari seekor babi pelakon filem lucah, dan sahabat sekelambu umno, pemimpin sial ini telah terang2 menghina islam, tapi apa tindakan yang diambil. mana perkasa, mana umno. konon kata pejuang islam.

pelakon lucah sialan ni dengan senang sahaja menghina Islam mengatakan perundangan islam tak adil dan hukuman kejam ini sama menghina islam itu agama yang tidak adil dan kejam, penghinaan sebegitu teruk takan  boleh dipandang sebelah mata je,
Bagi gua tak kira umno ke, pas ke atau siapa sahaja yang mengaku islam patut bangun menentang kenyataan sial kaki sex ni. dan memang cibai la kalau kita semua hanya berdiam diri dengan kenyataan yang menghina Islam ni.
Gua juga memohon semua sultan yang menjadi payung Islam, bertindak tegas terhadap binatang ni. jangan asik duk berdiam diri bila Islam itu dihina serendah2nya oleh binatang sex yang bernama soi lek ni, 

Binatang ini yang tidak tahu apa2 tentang Islam begitu lancang mencampuri urusan agama Islam, kalau gua kata budha agama merupakan agama kejam apa orang budha akan kata, mesti mereka akan terasa hati, Si binatang ni buka sekali telah menhina Islam tapi dah banyak kali, dan banyak kali juga orang Islam di malaysia menjadi bacul tak mengambil apa2 tindakan, sekurang2nya laporan kepada polis ke.


sumber
Photobucket

0 comments:

Followers

pop up text

Blog Archive

Top Ranking Pro PR

My Blog List