Wajah Umno sebenar dari kacamata Ali Rustam..... "Saya sedar siapa kawan, siapa lawan"...!

on Dec 11, 2013
"Bohonglah kalau saya tidak ada rasa kecewa dengan apa yang berlaku sepanjang Perhimpunan Agung UMNO 2013 ini. Tapi saya pasrah kerana bila terjadi begini, barulah saya sedar siapa lawan, siapa kawan,".

Diatas adalah keluhan DS Ali Rustam bekas Ketua Menteri Melaka dan banyak lagi title "bekas itu" dan "bekas ini" yang berkait dengan namanya yang suatu masa dahulu pernah berada disaf kepimpinan tertinggi Umno.....cuma saperti ramai Pemimpin Besar Umno yang ada hari ini hanya satu title "bekas" lagi yang dia dan mereka semua belum layak lagi memakainya iatu..."BEKAS PENYAMUN".

Sebab mereka semua masih aktif dalam aktiviti aktiviti MENYAMUN HARTA RAKYAT.

Kah Kah Kah

Jadi kepada Ali Rustam janganlah pura pura terperanjat monkey bila rasa dirinya diperlakukan demikian oleh bahagian bahagian Umno yang pernah dipimpinnya selaku Ketua Menteri Melaka suatu waktu dahulu.Sebab..kalau lah bukan Penyamun yang tipu Penyamun siapa lagi yang nak tipu Penyamun?So,served you right brother....

Takkan tak faham apa yang pernah diungkap Negarawan Tun Dr.Mahathir bahawa.."Umno itu dah busuk sampai ke ususnya...'

Lagi satu...

Inilah agaknya "Balasan Allah Taala" pada lu bro kerana bersekongkol dengan Pak LahSAMUN HARTA ANAK ANAK YATIM sejak tahun 2002 sampai sekarang.

Alhamdulillah,satu persatu doa aku dan anak anak yatim yang korang semua ANIAYA telah dimakbulkan Allah Taala.Seorang demi seorang diantara kalian PEMAKAN HARTA ANAK ANAK YATIM bertahun tahun lamanya yang telah jatuh dari puncak KUASA dengan penuh KEHINAANbermula dengan Pak Lah.Siapa lagi selepas ini...itu sendiri mau ingatlah?

TERIMA KASIH ALLAH.

APA

Photobucket

Followers

pop up text

Blog Archive

Top Ranking Pro PR

My Blog List