Pelaku dalam video seks bukanlah Datuk Seri Anwar

on May 2, 2011

uthaya sex video pcKata Setiausaha Agung Parti Hak Asasi Manusia (HRP) P Uthayakumar selepas menonton berulang kali CD yang diterimanya melalui mel lelaki di dalam Video Lucah itu bukan Anwar..

Itu kata seorang bukan Islam, beliau menyatakan apa yang dilihatnya sendiri.. jauh bezanya dari beberapa orang Islam di dalam UMNO dan juga Blogger-blogger Pro-UMNO yang tetap berkeras mengatakan bahawa lelaki didalam Video itu adalah Anwar, sedangkan hakikatnya ia bukanlah Anwar..

Kerana mahu mempertahankan kuasa yang kini dihujung senja mereka sanggup melakukan apa sahaja hatta memfitnah saudara seagama mereka sendiri.. kerana di nasihat oleh APCO mereka menggunapakai kaedah yahudi yang mengatakan "Di dalam Politik tiada batasan Moral"..
Pelaku dalam video seks bukanlah Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim, kata Setiausaha Agung Parti Hak Asasi Manusia (HRP) P Uthayakumar selepas menonton daripada CD yang diterimanya melalui emel pada 29 April lalu.

Beliau merupakan yang kedua menerima salinan video itu selepas anggota parlimen Kapar S Manikavasagam menemuinya dalam peti surat di pejabatnya minggu lepas.

Uthayakumar sebaliknya perkara bahawa ia merupakan konspirasi politik yang didakwa digerakkan Umno dengan kerjasama polis Cawangan Khas.

Katanya, beliau menerima CD yang merakamkan aksi 22 minit yang ditunjukkan kepada wartawan di Carcosa Sri Negara pada 21 Mac melalui surat melalui penghantaran udara daripada Thailand.

Surat itu menggunakan setem Thailand dan mempunyai cop dipos pada 25 April daripada Songkhla, Thailand.

Beliau berkata menontonnya bersama beberapa aktivis HRP semalam.

"Kami hentikan CD untuk kedudukan strategik, beberapa kali, lihat pada muka pelaku; kami lihat padanya lagi dan lagi. Kami percaya ia bukan beliau (Anwar)," kata Uthayakumar dalam sidang media di pejabatnya di Bangsar, Kuala Lumpur hari ini.
0 comments:

Followers

pop up text

Blog Archive

Top Ranking Pro PR

My Blog List