Gempar!!!!!.Pemuda UMNO Penyokong Khairy Boikot Majlis PM Di Selangor.......???

on Sep 21, 2010

Semalam Majlis Perdana Menteri Berhari Raya Bersama Rakyat anjuran Perhubungan UMNO Selangor di Seksyen 20 Shah Alam. Untuk laporan penuh klik sini.

Hebat betul sambutan tersebut, lebih dari sepuluh ribu yang hadir dalam majlis tersebut, memang meriah betul la dan ini juga merupakan satu indikasi yang bagus, nampaknya warga Shah Alam dah betul-betul fed up dengan Khalid Gereja Samad!

Namun dalam kemeriahan ini, ada satu benda yang ramai tak perasan, Ketua-ketua pemuda umno bahagian yg menyokong Khairy Kitol memboikot program Dato Seri Najib malam semalam. 

Muka-muka yang tidak hadir ialah Ketua Pemuda UMNO Negeri, Suhaimi Doraemon, Naib Ketua Pemuda UMNo Negeri, Bendahari Pemuda UMNO Negeri dan Ketua Pemuda Puchong! Dasyat kan?

Korang tengok la bebudak Kitol ni dah mula nak tunjuk berlagak, angkuh betul mamat-mamat tak sedar diri ini, punya la kurang ajar mereka ni, sampai boleh boikot program PM! Apa nak jadi dengan balci-balaci Kitol ni ya? Makin lama makin melampau pulak puak-puak mereka ni!

Apahal mereka nak boikot? Kalau dah korang tak suka kat PM, apa kata korang dan tuan korang SI KITOL HARAMJADAH tu berambus keluar je dari UMNO, ada korang pun takde faedah, buat orang benci kat UMNO je! 

Kalau betul la si Kitol dan anjing-anjing belaan dia ni ada maruah, elok resign je la!


parpukari blogspot

0 comments:

Followers

pop up text

Blog Archive

Top Ranking Pro PR

My Blog List